HomeUpptäckVad är instabox?

Vad är instabox?

Instabox lanserades för att lösa problemet med att köra enskilda paket till kundernas hem eller arbetsplatser med bil. För närvarande kompenserar instabox sina utsläpp av fossila bränslen genom att köpa koldioxidkrediter från Southpole, ett schweiziskt miljökonsultföretag som också arbetar med Delivery Hero, Co-operative Group och WWF.

Budbee fokuserar på leveranser till dörren, medan instabox minskar påverkan från dessa enskilda resor med fossilt bränsle och uppmuntrar kunderna att antingen hämta sina paket vid skåp eller använda instabox-anställda för att cykla från skåp till hem.

Vi erbjuder disk- och monteringsdisplayer, anpassade och lagerhållna.

Enkelheten blir nyckeln till framgången

Teknikplattformen gör det möjligt för teamet att spåra alla leveranser i realtid från början till slut, vilket möjliggör optimering varje steg på vägen. Instabox levererar paket från populära e-handelspartners som Amazon, H & M, Ikea, De Bijenkorf och många fler.

Instabox fungerar som en logistikstartup som tillhandahåller e-handelsleveranser på alla sina platser i Sverige med maximalt sex timmar mellan handlare och konsument genom ett smart skåpsnätverk.

Hur fungerar Instabox?

Om det svenska bolaget kan hålla sina löften borde pakettjänster som DHL, Hermes eller DPD kunna göra mycket. Instabox sköter logistiken för e-handlare och erbjuder leveranser samma dag via sitt nätverk av smarta leveransskåp för leveranser på sista kilometern.

Den nya Instabox-tjänsten kommer att rullas ut på alla Instabox-marknader i Norden, med början på den svenska marknaden. I Nederländerna har Instabox tagit över pakettjänsten Red Je Pakketje, och nu ska den tyska marknaden erövras.

Budbee fokuserar på leveranser till dörren, medan Instabox minskar konsekvenserna av individuella resor som drivs med fossila bränslen och uppmuntrar kunderna att antingen hämta sina paket i skåp eller låta Instabox-anställda cykla från skåpen till hemmet.

Must Read

spot_img