HomeRecensionSkickar blommor som present

Skickar blommor som present

Skicka blommor billigt på nätet

Skicka blommor billigt på nätet


Att skicka blommor på nätet har blivit mer norm nu än någonsin. Svenskarna skickar otroligt mycket blommor och vi tror det beror på att det blivit så enkelt och billigt att skicka blombud. Urvalet med florister och blombuketter som finns tillgängligt just nu är enormt. Vi tror dessa faktorer är en starkt bidragande faktor till den stora ökningen


Vad menas med skicka blommor?


Det betyder att man via en florist eller blombud online skickar blommor med en leverans till din lyckligt utvalda. Ett blombud kan dyka upp utanför någons dörr eller besöka en på jobbet. Stor anledning till varför man gillar att skicka blommor är för att det är en viss mystik kring det hela och sen så är det ju kul att bli överraskad också!


Tänk på det här när du ska Skicka blombud


Det finns vissa saker som vi rekommenderar att du ska tänka på innan du skickar blommor. Kolla igenom och välj rätt blombud som har bäst priser och störst urval. Tänk på att om du ska få leverans samma dag så kan man ibland behöva beställa inom en viss tid. Om du ska beställa en större leverans till ett bröllop eller en begravning så är det viktigt att vara ute i god tid.


Fördelar med blombud

Fördelar med blombud


Det finns många fördelar med att skicka blommor. Den största skulle vi säga är att man får möjligheten att visa omtanke och kärlek till någon med några enkla knapptryck. Det har också blivit väldigt billigt att skicka blomsterbud vilket såklart är ett stort plus.


Lista på bästa blombuden:

  • Interflora
  • Euroflorist
  • Flowerhouse


Kan man skicka blommor med leverans samma dag?


Ja absolut går detta, du behöver endast dubbelkolla inom vilken tidsram man måste beställa blommorna för att få leverans samma dag. Detta kan vara olika från blombud till blombud.


Så här skickar du blommor utomlands

Så här skickar du blommor utomlands


Du går in på ditt favorit blombuds hemsida och väljer bukett och mottagare precis som vanligt men istället för att välja en svensk adress så väljer du först vilket land och sedan till vem i det landet som du vill skicka till. Det är super enkelt och brukar inte kosta mer än 100 kr extra.


Skicka blommor vid rätt tillfälle


Glöm inte att nästan alla tillfällen funkar för att skicka ett blombud, här är några exempel Morsdag, farsdag, högtider, alla hjärtans dag, födelsedagar och namnsdag.


Kan man skicka torkade blommor


Absolut, att skicka torkade blommor är en riktigt speciell unik sak att göra. Att få en torkad bukett hemskickad som kan hålla sig lika fin i väldigt lång tid är en underbar överraskning.

Begravningsblommor

Något som är mycket populärt nu för tiden är att skicka blommor till begravningen direkt till kyrkan med ett blombud! Man kan enkelt gå in på sitt favorit blomsterbuds hemsida och välja de blommor man vill ha till begravningsceremonin och välja leverans direkt till kyrkan, man brukar välja ungefär 1 tim innan ceremonin börjar så man hinner lägga i ordning alla blommor och fixa till det fint.

Anledningen till varför många gör detta är för att man får en bred överblick över sortimentet via hemsidan och man kan lätt välja sitt arrangemang. Det är också mycket fördelaktigt för man slipper frakta alla blommor själv i bilen för begravningsblommor brukar vara ganska stora och klumpiga.


Sammanfattning


Att skicka blommor är helt enkelt ett underbart sett att visa omtanke & kärlek till dina medmänniskor. Visa att du finns där och gör det på ett roligt och effektivt sett. Om du inte har tid att planera in ett blombud så är det en bra idé att åka förbi en blomsterhandel eller kanske se utbudet på IKEA som förövrigt har väldigt fina blommor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

spot_img