HomeKändisarHur träffades Malin Akerman och Jack Donnelly?

Hur träffades Malin Akerman och Jack Donnelly?

I början av 2000-talet hade hon flera små tv- och filmroller i både kanadensiska och amerikanska produktioner, bland annat The Utopian Society och Harold &. Malin började sin karriär i Kanada, där en tidig start som modell så småningom gav plats för ett antal gästspel på tv i sci-fi- och äventyrsfilmer, men hennes biroll i HBO:s komediserie The Comeback (HBO, 200), som är en del av Hollywoods komediserie, startade verkligen hennes komedikarriär. Skådespelerskan Malin Akerman föddes i Stockholm den 12 maj 1978, men växte upp i Toronto, Kanada. Skådespelerskan Malin Akerman föddes i Stockholm, Sverige den 12 maj 1978, men växte upp i Toronto, Kanada.

Wikipedia Yrke Skådespelare, modell, sångerska.

Vad är Malin Akerman känd för?

Akermans filmografi är fylld med några stora blockbusters som fansen har älskat samt några förbisedda pärlor som fansen kanske är intresserade av att kolla in. Yrke Skådespelare, modell, sångerska Från Rampage och The Final Girls till The Proposal och Watchmen, här är de bästa filmerna med malin akerman i huvudrollen enligt poäng på IMDb. Malin Akerman debuterade som skådespelare i den amerikanska psykologiska thrillerfilmen The Skulls från 2000, där hon spelade en mindre roll som Coed in Caleb’s Apartment. Malin började sin karriär i Kanada, där en tidig start som modell så småningom gav plats för ett antal gästspel på tv i sci-fi- och äventyrsfilmer, men hennes biroll i HBO:s komediserie The Comeback (HBO, 200), som är en del av Hollywood, startade verkligen hennes komedikarriär.

TIPS: En annan kändis förutom Zara som slagit igenom i USA är Alexander Skarsgård, Peter Stormare och Joel Kinnaman!

Hur träffades Malin Akerman och Jack Donnelly?

Billions-skådespelerskan, 40, gifte sig med sin brittiske skådespelare Jack Donnelly, 32, i Tulum, Mexiko, inför deras familj och vänner på lördagen, säger en källa till PEOPLE. Under ett tidigare framträdande i Live with Kelly and Ryan förklarade skådespelerskan att han är en vän till hennes lillasysters pojkvän och svamlade om att hon föll för honom när hon märkte hur stilig han är. De träffades genom Malin Akermans lillasysters pojkvän och var vänner i två år innan de började dejta. Donelly spelar nu en viktig roll i Malins liv som inte bara hennes make utan även styvfar till hennes son från hennes första äktenskap med Robert Zincone.

Källa:

Must Read

spot_img