HomeKändisarVem är Zara Larsson och vad gör hon nu?

Vem är Zara Larsson och vad gör hon nu?

Larsson har blivit alltmer högljudd i sina åsikter om andra artister och branschfolk som hon arbetar med och beundrar. Hon var managed av Laila Bagge och de flög till Los Angeles i USA där de besökte och pratade med Disney och de tre stora skivbolagen Universal Music Group, Sony Music och Warner Music Group men hon fick inget kontraktserbjudande någonstans, vilket Zara senare tillskrev hennes ålder vid den tidpunkten. EP:n stöddes av Larssons första originalsingel, Uncover , som toppade musiklistorna i Skandinavien och certifierades 6x platina i Sverige. Zara Maria Larsson föddes på Karolinska universitetssjukhuset i Solna i Stockholm som dotter till Agnetha och Anders Larsson.

Har Zara Larsson ett skivkontrakt?

Världen kan alltid behöva mer Scandi noir, men för tillfället är Larsson fortfarande en popstjärna och albumpromotionen kallar. Efter sina tidiga framgångar i Skandinavien och efter att ha släppt sitt debutalbum 1 (201 ) skrev Larsson ett treårskontrakt med Epic Records i USA. Zara Larsson sitter i en soffa i ett hörn av sin lägenhet i Stockholm och äter rostat bröd och bekräftar glatt alla föreställningar om den glada skandinaviska inställningen till livet och låsningen som en svartsjuk, D-vitaminhungrig britt kan ha.

Har Zara Larsson vunnit en Grammy?

Ofta känd för sin mest kända låt, ”Lush Life”, får Zara Larsson 4 Grammys, det äldsta svenska musikpriset och en motsvarighet till Grammy Awards. Tjugoåriga Larsson tog hem totalt tre priser på Grammis Awards – den svenska motsvarigheten till Grammy Awards – som hölls på Grand Hotel i Stockholm på torsdagskvällen. Zara Larsson är född den 16 december 1997 och är en svensk sångerska som vann den andra säsongen av Talang.

Must Read

spot_img