Home Hälsa Aktiviteter för en mörk höst

Aktiviteter för en mörk höst

0
Aktiviteter för en mörk höst

Hösten är återigen på intågande, en period på året som för många känns oerhört lång och jobbig. Men oavsett hur vi känner för den så kommer den en gång per år, och det bästa för att ta sig igenom den är troligtvis att anamma hösten och fylla den med roliga aktiviteter.

Här får du tips på saker du kan prova i höst.

1. Gå på spa

Gå på spa kan vara riktigt avkopplande och få dig att ladda batterierna igen. En anledning till att många har svårt för hösten är att man känner sig trött. På spa finns det dels avkopplande behandlingar som kan göra dig piggare, men det finns också ljusterapibehandlingar som du kan må riktigt bra av under hösten och vintern.

Det brukar också kännas lite extra bra att ha något kul att se framemot och att få skämma bort sig själv lite under hösten. Det behöver inte vara en resa till en dyr kurort, utan en helg på ett hotell med en liten spa-avdelning kan fungera precis lika bra.

2. Börja spela datorspel

Gillar du inte att gå ut på hösten? Du är absolut inte ensam om, och vet du vad? Du behöver faktiskt inte gå ut, inte på några längre utflykter i alla fall. Visst kommer du att behöva visa din nuna utomhus för att ta dig till jobbet och liknande, och vi mår bra av att få lite dagsljus på oss varje dag. Men resten av tiden kan du faktiskt stanna inne och göra aktiviteter, och ett tips är att börja spela datorspel.

Hittar du ett spel du faktiskt gillar kommer tiden att gå fort och du kommer vara glad över att det regnar ute så du med gott samvete kan stanna inne och spela spel. Testa dig fram gällande vilka spel du gillar, kanske är det bilspel, nätcasino utan licens eller en gammal klassiker som The Sims.

3. Laga mat eller baka

Allting blir bättre med lite god mat eller bakverk. Om du inte är någon matlagare eller bagare kanske det är dags att bli det nu? Tänk att få svänga ihop en mustig höstgryta. Som du sedan kan avnjuta tillsammans med ett gott glas rödvin. När du tänker på det så låter inte hösten så tråkig, eller vad säger du?

Med lite goda bakverk kan du glädja både dig själv och andra. Vem skulle inte vilja bli bjuden på en smarrig sockerkaka en tråkig höstdag?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here