Nyheter

Artikel nedan från tidskriften Civilekonomen nummer 7 /september 2014

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Artikel nedan från  tidskriften Resultat nummer 6/2014 Ledare-sidan

Tips från chefredaktören

IMG_0702

Releaseparty nya boken 2014-05-21

I onsdags kväll den 21 maj 2014 var det äntligen dags för lansering av Björn Bontins nya bok Lönsamhetsstyrning – Vad driver vinsten i företaget? Boken som ger hands-on råd och exempel på praktiska metoder handlar om att skapa bättre förutsättningar för en uthållig lönsam tillväxt i företaget. Eventet tilldrog sig i Stockholm. Vi hade tur med vädret och man kan utan tvekan rubricera tillställningen som festligt, folkligt och fullsatt. Ett femtiotal minglare åt & drack samt passade på att köpa boken. På tal om köp av boken. Den finns nu att köpa för alla intresserade hos:

Adlibris

Bokus

Cdon

För att hitta boken hos internet bokhandlarna kan man söka på Björn Bontin alternativt ordet Lönsamhetsstyrning så kommer boken upp.

Bokreleaseparty 2014-05-21

Fr vä Mårten Bontin e-handelsspecialist, författaren, Annsofie Thörnroth skrivarcoach

 

Artikel  i Driva Eget Gröna näringar nr 2 2014 s.14-16 om boken ”Lönsamhetsstyrning – Vad driver vinsten i företaget?”

Här – Driva Eget

www.driva-eget.se/uploads/2014/05/grona-naringar-nr-2_2014_.pdf

Artikel nedan från Kristianstadsbladet 2014-04-23

artikel_mellan Kristianstadsbladet

2014-03-26 Föreläsning Tillväxtverket

Björn Bontin, Lönsamhetsdoktorn, var inbjuden av Tillväxtverket att hålla en föreläsning på temat ”Vad driver vinsten i företaget?”. Föreläsningen riktade sig till rådgivare och projektledare som i samarbete med Tillväxtverket arbetar med olika projekt där företag i ekonomiska svårigheter kan få råd och stöd. Innehållet i föreläsningen handlade om hur lönsamheten ser ut för svenska företag och om orsakerna till lönsamhetsproblem. Huvudbudskapet från Lönsamhetsdoktorn var att det är oftast brist på relevant information som leder till lönsamhetsproblem. Åtta handfasta råd till hur ett företag kan göra för att förbättra lönsamheten beskrevs för deltagarna.